Hovsa!

Det ser ud til, at du besøger LystrupLIV i browseren Internet Explorer. Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer, og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme. Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.

De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere, og kan derudover installeres helt gratis.

Foto: Mathilde Bech

Velkommen til LystrupLIV

Kære læser

Er du nysgerrig på, hvad der sker i Lystrup og omegn, og vil du gerne holde dig opdateret om den lokale dagsorden?

Det kan du fremover gøre her på LystrupLIV. Vi er et nyt, ultralokalt medie, som sætter fokus på livet i Lystrup, Elsted, Elev og Nye, så du får endnu bedre mulighed for at tage del i det lokale liv og de beslutninger, der påvirker din hverdag.

For der er gang i det lokale liv.

Det nye svømme- og aktivitetscenter skyder op ved Lystrup Skole, idrætscentret skal udvides, og ønsket om en skaterpark til områdets unge blomstrer. Flere er nysgerrige på, hvordan trafikken omkring Nye kommer til at glide, i takt med at antallet af beboere vokser. Mens andre er optaget af at få skabt en tydeligere bymidte i Lystrup.

Alt det kan du holde dig opdateret om her på LystrupLIV. Vi udkommer med et overskueligt nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig og modtage direkte i din indbakke. I nyhedsbrevet præsenterer vi de vigtigste historier fra Lystrup og omegn krydret med personlige fortællinger om de mennesker, der bor i området.

Men inden vi for alvor går i gang, skal du møde mig. Mit navn er Mette Marie, jeg er 26 år og journalist. Jeg har primært skrevet historier fra Aarhus og Østjylland, og jeg er optaget af at lave vedkommende journalistik der, hvor læsernes dagligdag udspiller sig. Men lad mig sige det, som det er: Jeg er ikke ekspert på Lystrup, Elsted, Elev og Nye. Ikke endnu i hvert fald. Derfor får jeg brug for din hjælp til at blive klogere på, hvad og hvem vi skal sætte fokus på. Har du gode idéer, indspark eller kommentarer, kan du altid sende mig en mail på membr@lystrupliv.dk.

Men et sted skal vi jo starte, og i det første nyhedsbrev, som vi sender ud i begyndelsen af næste uge, skal vi se nærmere på skolebyggeriet i Nye. Vi taler med den kommende skoleleder, som glæder sig til at slå dørene op, og så hører vi fra en af forældrene, som håber, at skolen bliver et samlingspunkt for byen. Til sidst retter vi blikket mod Elsted Skole, hvor forældrene fremover skal følge de mindste børn til svømning i SFO-tiden i stedet for pædagogerne.

I begyndelsen er LystrupLIV helt gratis, men med tiden kommer det hver måned til at koste cirka det samme som en kop kaffe på en café. Til gengæld er du fri for at se på forstyrrende annoncer.

Jeg håber, at du har lyst til at læse med og støtte op om LystrupLIV, og jeg ser frem til at dykke ned i livet i Lystrup og omegn – hvem ved, måske får jeg fornøjelsen af at møde netop dig?

Billede af Mette Marie Birch Breuning
Billede af skribentens underskrift Mette Marie Birch Breuning Journalist